Analist die Crypto Pullback noemde, zegt dat deze Altcoins het moeilijkst zullen stijgen als de markt een bodem vindt

Een populaire cryptohandelaar en analist zegt dat drie altcoins weer tot leven zullen komen nadat Bitcoin de bodem heeft bereikt.

De analist, in de branche bekend als Flood, vertelt zijn 87.000 Twitter-volgers dat hij optimistisch is over Crypto Bank, maar blijft voorzichtig over de korte termijn die voor ons ligt, wetende dat veel grote investeerders hun weddenschappen al hebben geplaatst en de markt betreden.

“Dit zijn de niveaus waar ik naar kijk. Als $ 17.400 breekt, denk ik dat we nog steeds optimistisch zijn, maar de opkomst van de deriv v-plek en de grotere spelers die al hebben gekocht, maken dat ik op deze niveaus voorzichtig ben.

Ik wil voorkomen dat ik in stukken word gesneden voordat we $ 20.000 breken

Flood voorspelde nauwkeurig de huidige retracement van de bredere cryptomarkt op 4 december, voordat Bitcoin zijn beweging naar een recent dieptepunt van $ 17.638 begon.

Vooruitblikkend zegt de analist dat hij verwacht dat drie altcoins zullen stijgen zodra de markt herstelt.

Flood zegt dat handelaren bij het beoordelen van de markt bij de basis moeten blijven

Hij waarschuwt ervoor om niet te verstrikt te raken in complexe technische transacties, vooral in de vluchtige en verhaalgestuurde wereld van cryptocurrency.

“Telkens wanneer ik me verveel en probeer leuke, zeer gecompliceerde transacties te doen volgens modellen die een 20-jarige natuurkundestudent voor me heeft opgesteld, is dat wanneer ik de neiging heb om het meeste geld te fakkelen. Markten, vooral cryptovaluta, zijn erg verhalend en hebben de neiging om hard of helemaal niet te evolueren. „