Funksjoner og tjenester hos Bitcoin Code

Åpne en konto

Når du ankommer Bitcoin Code.com, er det første du vil legge merke til at landingssiden er veldig ulik alt du finner i krypto. Fantastiske illustrasjoner og en forfriskende fargepalett pryder siden som til en viss grad antyder kvaliteten på brukeropplevelsen.

Bitcoin Code er først og fremst opptatt av å tilby en enkel, enkel måte for folk å investere i kryptovalutaer med fiat. For det formål spør Bitcoin Code umiddelbart om ditt erfaringsnivå som trader ved å tilby flere ruter for deg å oppleve utvekslingen. Avhengig av erfaringsnivået du velger, blir du omdirigert til en annen rute.

Som nybegynner vil du bli tatt med til en kryptovaluta-opplæring og lært om sikker kryptohandelspraksis. Hvis du allerede er kjent med krypto og bare ønsker å kjøpe eiendeler som ikke er tilgjengelige på din vanlige børs, tar Bitcoin Code deg i stedet til eiendelsoppføringssiden.

På grunn av disse alternativene er det enkelt å åpne en konto hos Bitcoin Code. Som vanlig velger du et brukernavn og et sterkt passord. Du vil bli gitt et par alternativer om kontoen du åpner – du kan gå med enten en grunnleggende konto eller en avansert konto. Grunnleggende kontoer krever lite mer enn dine grunnleggende personlige opplysninger. Avanserte kontoer krever opplasting av ID-en din, personopplysninger og annen informasjon (avhengig av landet ditt).

Etter at Bitcoin Code har gjennomgått og godtatt kontosøknaden din, kan du sette opp 2FA og begynne å finansiere fra din tilknyttede bankkonto. Finansiering av kontoen din er enkel og kan også gjøres ved å overføre krypto fra en annen lommebok til den riktige Bitcoin Code-lommeboken.

Funksjoner og tjenester

Bitcoin Code er en fullservice-børs som tilbyr mange funksjoner som ikke finnes andre steder. Blant disse funksjonene er:

  • En mørk pool som lar tradere i hemmelighet legge inn store kjøps- og salgsordrer uten å varsle resten av markedet. Mørke bassenger gir tradere muligheten til å skjule sine store bestillinger og intensjoner ved å gi dem plass til å handle anonymt.
    Alternativt kan institusjonelle personer og personer med høy nettoverdi velge å handle på Bitcoin Codes OTC-børs (over-the-counter). OTC-handler foregår borte fra Bitcoin Codes tradisjonelle børs og tilbyr 1-til-1 personlig service, dyp likviditet og ekspertuttalelser fra skrivebordet.
  • Bitcoin Code rangerer gjentatte ganger blant de beste kryptovalutabørsene i tjeneste- og sikkerhetsberegninger. Det har sannsynligvis å gjøre med deres 24/7 kundestøtte. Bitcoin Codes kundestøtte kan skilte med flere hundre vaktspesialister, og er tilgjengelig dag og natt via både en live chat og et løsningssenter.
  • Bitcoin Codes avanserte handelsplattform har et ettertraktet marginhandelsalternativ drevet av Bitcoin Codes kraftige handelsmotor. Bitcoin Code tilbyr innflytelse opptil 5x, et pro-handelsgrensesnitt, avanserte APIer, høye lånegrenser (opptil $500 000) og lave rollover-avgifter, og rangerer med Bitmex som den beste av handelsplattformene med beste marginer.
  • Bitcoin Codes marginhandelstilbud er også ganske varierte, med BTC, ETH, BCH, XRP, ETC, XMR, REP og USDT beregnet på girede handler. Til slutt er Bitcoin Codes marginhandelsgebyrer, i skrivende stund, de laveste av alle tilgjengelige børser.
  • Bitcoin Code futures trading er en enestående funksjon som ikke er lett å finne på vanlige kryptobørser. Bitcoin Code konkurrerer direkte med Bitmex, den ubestridte lederen av margin- og futureshandel, men tatt i betraktning Bitcoin Codes fantastiske rykte, er mange tradere tilbøyelige til å stille seg på plattformen deres. Futures trading lar tradere spesifisere et kjøp eller salg av eiendeler på et senere tidspunkt uten faktisk å ha den aktuelle digitale eiendelen. Traders bruker vanligvis futures for å sikre risiko. Bitcoin Code lar tradere håndtere ETH-, XRP-, BTC-, LTC- og BCH-futureskontrakter.

Comments are disabled