Oplossing voor OTC-handel over de toonbank Bitcoin-handel

OTC Trade, een in Nevada gevestigd „software-zoals-een-dienst“ bedrijf, heeft net een over-the-counter handelsplatform gelanceerd met een focus op „handelaren, handelsdesks, institutionele investeerders, private equity firma’s, en familiekantoren,“ volgens een persmededeling van de groep.

Hier zullen gebruikers in staat zijn om Bitcoin Era te verhandelen in wat men noemt een peer-to-peer ruimte. Dit betekent dat gebruikers rechtstreeks met elkaar handelen op een platform. Het platform biedt onmiddellijke handel, en biedt de nodige KYC-functies, ondanks dat het mogelijk is om tegelijkertijd anoniem te handelen.

Sprekend over de kwestie is Alan McGrath, de CEO van OTCTrade, die zegt:

„We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en vonden dat de belangrijkste voordelen of functies die we wilden, de toegang tot deals waren, en een verbetering van het vertrouwen, de snelheid, de privacy en de veiligheid.“

OTCTrade heeft ook een partnerschap met Prime Trust geopenbaard, dat $5 miljoen aan verzekering biedt aan elke rekening op dat platform, zo staat er in de release ook.

Ook het delen van sommige gedachten is Schuyler Hawkins, de VP van Business Development in Prime Trust, die zei:

„Prime Trust is de technologie-gedreven financiële instelling die open infrastructuur oplossingen biedt voor FinTech vernieuwers. Wij sturen financiële apps, betalingsverwerkers, crypto’s, ATS‘, OTC-desks, crowdfunding portals, vastgoedplatforms, makelaars, beleggingsadviseurs en anderen met slimme API-oplossingen aan om financiële diensten van wereldklasse op schaal te creëren. En we zijn verheugd om samen te werken met OTCTrade.com en hun oplossing van wereldklasse, bij het leveren van onze broodnodige diensten om de veiligheid en het vertrouwen in deze snelgroeiende markt te vergroten. Zij hebben een spelveranderende OTC Trading Desk oplossing die ideaal is voor onze markt“.